Mybeat

MyBeat är en uppstickare på marknaden för data- och mobilkommunikation och har vunnit en mängd kunder tack vare de schyssta villkoren som operatören erbjuder. Företagets främsta fokus ligger på att erbjuda sina kunder riktigt snabba hastigheter till överenskomliga priser. MyBeat använder sig av Telenors nät vilket innebär att du ringer stabilt och surfar blixtsnabbt. Du..

Fello

Fello är en operatör som startades av två syskon som helt enkelt hade tröttnat på alla fantastiska erbjudanden som oftast resulterade i onödigt dyra mobilräkningar. Därför har Fello valt att istället fokusera på förtroendet mellan kund och operatör med en vision att erbjuda snälla villkor utan konstigheter. Ärlighet och relation är i fokus hos Fello..

Hallon

Hallon, en av de allra nyaste operatörerna på marknaden, har på kort tid tagit de svenska invånarna med storm. Här får du fina lösningar till riktigt förmånliga priser. Du får alltid ett fast pris, vilket underlättar för dig som vill ha full koll på dina mobilräkningar, och du slipper även bindnings- och uppsägningstid. Detta innebär..

Halebop

Halebop, en av Sveriges största och populäraste operatörer, har sedan sin start vunnit många kunders förtroende. Bra lösningar av hög kvalitet till vettiga priser är vad du kan förvänta dig och dessutom har du suverän täckning då Halebop använder sig av Telias mobilnät som täcker stora delar av landet. Du ringer billigt, får mycket surf..

Vimla

Vimla är en nykomling på operatörsmarknaden som satsar stenhårt på mobilkommunikation. Hos Vimla hittar du riktigt schyssta villkor och dessutom ingår operatören i Telenorkoncernen, vilket innebär att du surfar supersnabbt och stabilt på Telenors 4G-nät. Vimlas vision är att erbjuda kvalitet och frihet till låga priser, något som man kan säga att de lyckats riktigt..