Mobiltäckning

Dela

Alla mobiloperatörer har en täckningskarta på sina hemsidor för att kunderna ska kunna se om de kan få en bra mobiltäckning där de bor och där de brukar befinna sig.  Om man bor i en storstad eller en större tätort brukar det sällan vara något problem med täckningen, men om du bor ute på landet, långt upp i norr eller ute på en skärgårdsö kan det vara bra att kolla på mobiloperatörens täckningskarta innan du tecknar ett mobilabonnemang eller köper ett kontantkort. Därför har vi på mobiloperatörer.se samlat några länkar till mobiloperatörernas täckningskartor.

Täckningskartor

  • Täckningskarta Telenor. En av Sverige bästa mobiloperatörers täckningskarta hittar du här. Som du ser har Telenor en riktigt bra mobiltäckning i den största delen av landet, det är bara i vissa delar av norra Sverige som det kan bli problem med täckningen.
  • Täckningskarta Telia och Halebop. Halebop använder sig av Telias nät, så om du ringer och surfar med Halebop får du samma fina täckning som du får med Telia.
  • Mobiltäckning Tele2. Tele2 har också en riktigt bra täckning i den största delen av Sverige. Här ser du hur mobiltäckningen ser ut.
  • Mobiltäckning Comviq. Det fina med Comviq är att de delar nät med Telia och Telenor när det gäller 3G och delar nät med Tele2 och Telenor när det gäller 4G och 2G, vilket gör att du kan få en extremt bra täckning med Comviq.
  • Täckningskarta 3 och Hallon. Hallon har samma täckningskarta som 3 eftersom det använder sig av samma nät.